• Vast verzending bedrag
  • Voor 18:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis retourneren

Over ons

MISSIE:

Azcom Celly staat voor kwaliteit en hoge service voor de klant. Wij willen de kwaliteit van de markt verbeteren door kwalitatief waardige en innovatieve accessoires aan te bieden voor een lage prijs. Azcom Celly wil dat klanten tevredenzijn met onze smartphone en tablet accessoires. Wij zorgen ervoor dat ondanks onze lage prijzen, de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft!

WIE ZIJN WE:

Azcom b.v., de grootste groothandel in mobiel en tablet accessoires in Nederland. Azcom Celly heeft als doel uit te groeien tot de grootste online webwinkel voor telefoon en tablet accessoires.

Wij willen bewijzen dat het mogelijk is om kwalitatief waardige accessoires voor een betaalbare prijs aan te bieden. Dit kunnen wij bereiken dankzij onze hechte samenwerking met de leveranciers. Hierdoor genieten wij van een groot aanbod en variatie aan accessoires en zijn al onze producten altijd goed voorradig.

Onze focus is daarnaast gericht op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent dan zijn wij dat ook niet! Wij willen onze klanten de beste kwaliteit telefoon en tablet accessoires aanbieden. Daarom bieden wij u op alle accessoires maar liefst 1 jaar garantie.

Omdat een snelle levering belangrijk is voor onze klanten zorgen wij ervoor dat bestellingen die voor 18.00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog verstuurd worden. Op werkdagen betekent dit dat de bestelling de volgende dag al in huis is!

Om de betaalbaarheid te garanderen worden alle bestellingen gratis bezorgd! Is de accessoire toch niet helemaal wat u dacht? Geen probleem! Bij Azcom Celly geniet u 14 dagen bedenktijd met de mogelijkheid tot gratis ruiling of uw geld terug.

 

BEZOEKADRES:

In onze winkel in Beverwijk hebben wij een nog groter aanbod dan online. Uiteraard bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen! Ook is het mogelijk uw bestelling hier af te halen. Wij zijn 6 dagen per week geopend van 9.00 tot 18.00. Het is eventueel ook mogelijk om buiten deze tijden op afspraak langs te komen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice!

Bezoekadres: Parallelweg 95 G, 1948 NL, Beverwijk, Nederland
KVK nummer: 62804634
BTW nummer: NL854963972B01